Blaker Gårdsmiljø AS

Om oss

Leverandørfakturaer

Vi ønsker å motta faktura elektronisk på EHF-format.

Faktura merkes med Blaker Gårdsmiljø AS sitt prosjektnummer og referanse person. Prosjektnummeret og referanse får du oppgitt av din kontakt på det aktuelle prosjektet.

Betalingsbetingelser er 30 dager, om ikke annet er avtalt.

Vil du vite mer om oss?

Om Blaker Gårdsmiljø AS

Blaker Gårdsmiljø AS ble startet i 2009 som et anleggsgartnerfirma. Vi har hatt en god vekst og er stadig i utvikling. I 2018 kom Pål Knudsen og Ole Kristian Bjørklund inn på eiersiden. Pål Knudsen tok da over som daglig leder.

Vi teller i dag fem eiere. Dette er Ole Karsten Fjuk, Tor Erik Smedsrud, Pål Knudsen, Ole Kristian Bjørklund og Henrik Lia. Alle er involvert i den daglige driften. Siden starten har vi opparbeidet oss bred erfaring og vi har dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen fagene anleggsgartner og grunnarbeider. Vårt sterkeste verktøy er de ansatte, derfor jobber vi kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Dette har ført til at vi er en mesterbedrift, med yrkesstolthet.

Vi er en godkjent lærling bedrift og vi ønsker alltid å utvikle gode fagarbeider. Hos oss får lærlingene jobbe sammen med en erfaren leder noe som gjør at kompetansen øker raskt. Vi er stolt av lærlingene våre.

I løpet av årene har vi utviklet oss fra å kun utføre anleggsgartner arbeider til også å utføre grunnarbeider og infrastruktur. Vi utfører arbeider for private, utbyggere og det offentlig. Vi tar på oss alt fra mindre arbeider i private hager til større utbyggingsprosjekter. Vi kan da utføre grunnarbeidene og videre frem til ferdig utenomhus områder.

Vi har lager på Mork i Blaker og kontorer i Lillestrøm. Vi arbeider mye lokalt på Romerike og i Oslo, men vi er alltid villig til å vurdere prosjekter i andre områder.

Vi fokuserer på kvalitet!

Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø hvor alle trives i det daglige arbeidet. Videre verdsetter vi gode samarbeid med kunder for å oppnå ønsket resultat. Vi har hovedfokus på driften og at dette skal foregå trygt, effektivt og til rett kvalitet. Vi liker best å være i produksjon ute på anleggene og levere vær dag. For å oppnå de beste resultatene mener vi at fokuset alltid må være på prosjektene og driften av dem. Vår målsetting er å skape trygge langsiktige arbeidsplasser og levere skikkelig håndverk.

ØNSKER DU Å JOBBE HOS OSS?

Vi har ledige stillinger!

Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling, med gode kollegaer i et godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med oss i dag!

Har du behov for våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer