Blaker Gårdsmiljø AS

Ledige stillinger

Stillingstittel:

Grunnarbeider

Vi er i utvikling og vi er på jakt etter en dyktig og erfaren grunnarbeider som kan bli med på laget. Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling, med gode kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Vi ønsker deg som er selvstendig, flink til å samarbeide, initiativrik, ærlig og står på med arbeidslaget vær dag.

Hos oss får du bidra på større og mindre prosjekter og vi har svært varierte arbeidsdager. De sentrale arbeidsoppgavene vil være innen grunnarbeider og infrastruktur, da med VA grøfter, kabelgrøfter, byggegroper og veier. Du vil også bidra sammen med anleggsgartner lagene på opparbeidelse av utenomhus områder.

Kvalifikasjoner / egenskaper

Stillingstittel:

Fagarbeider anleggsgartner

Vi er i utvikling og vi er på jakt etter en dyktig og erfaren anleggsgartner som kan bli med på laget. Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling, med gode kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Vi ønsker deg som er selvstendig, flink til å samarbeide, initiativrik, ærlig og står på med arbeidslaget vær dag.

Hos oss får du bidra på større og mindre prosjekter og vi har svært varierte arbeidsdager. De sentrale arbeidsoppgavene vil være innen stein og betong dekker, kantsteinseting, natursteinsmurer, beplantning, plener samt grunnarbeider og infrastruktur.

Kvalifikasjoner / egenskaper
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer